Search

Mun ride or die -preset henkilökuviin

Updated: Nov 14, 2020

Kuvanmuokkaus on musta parasta silloin, kun tietää tismalleen minkälaista lopputulosta hakee. Mulla itselläni on Instagram feedissä menossa tällähetkellä vahva 'fifty-fifty', eli suunnittelen mun postaukset niin, että joka toinen kuva on valkovoittoinen ja joka toinen kuva on värillinen (väri määräytyy kuukauden mukaan, ja esimerkiksi nyt lokakuussa mun efektiväri on oranssi.

Nyt lokakuussa mun 3 ekaa postausta näyttää siis tältä. Vasemmasta reunasta löytyy malliesimerkki kuvasta, johon iskin mun all time favorite -presetin, johon ei tarvinnut tehdä mitään säätöjä lisäämisen jälkeen sillä kuva miellytti mua yksinkertaisuudessaan sellaisenaan.


Tää kyseinen preset toimii myös hyvin sisustuskuviin, jos sisustus on vaaleavoittoista. Tää kyseinen preset on myös ''pohja'' monelle värikkäälle kuvalle, jossa on valkoinen tausta. Hyvästä pohjasta on helppoa lähteä rakentamaan, ja lisämään väriä.


Tän presetin sä voit helposti ladata tästä osoitteesta tai säätää nää säädöt yksinkertaisesti käsin! Oon edellisessä blogipostauksessani tehdyt kuvalliset ohjeet Presettien lataamiseen ja käyttöön, ja sen sä löydät helposti tästä linkistä. Mikäli et oo kuitenkaan innostunut lataamaan mitään/lataus ei jostain syystä sun laitteessa toimi, tässäpä säädöt jotka voit tehdä käsin!


Eli Lightroom tulille ja ajoa:

LIGHT: Exposure +0,51, Contrast 0, Highlights -51, Shadows +59, Whites +48, Blacks -24

COLOR: Temp +7, Tint +6, Vibrance 0, Saturation -10

COLOR MIX:

Red: Hue +22, Saturation +41, Luminance -20

Orange: Hue -12, Saturation +9, Luminance -19

Yellow: Hue -65, Saturation -87, Luminance +13

Green: Hue +16, Saturation 0, Luminance 0

Light blue: Hue -5, Saturation +50, Luminance +93

Darker blue: Hue -34, Saturation +9, Luminance +83

Purple: Hue +12, Saturation 0, Luminance 0

Pink: Hue +4, Saturation +19, Luminance +20

EFFECTS: Clarity +25

DETAIL: Noice reduction 46, Detail 58


Pistäkää tää preset testaukseen jos kaipaatte teidän kuviin kirkkautta!

731 views0 comments

Recent Posts

See All