Search

Aina ei mene niinkuin strömsöissä

Oon aina ollut täysiä päätyyn -tyyppi, ja joskus saatan saada päähäni todella selkeän vision jota haluan lähteä toteuttamaan. Nää ideat monesti instagram -kuviin, ja monesti se ajatus päässä on paljon paljon parempi kuin itse lopputulos.


Pari päivää sitten sain päähäni ajatuksen sydämien täyteisestä instagramkuvasta, ja alkuperäisenä suunnitelmana oli heijastaa vaaleanpunaisia sydämiä läpinäkyvän värillisen paperin läpi valon alulla kuvaan, sekä tehdä meikki johon hain inspiraatiota tästä videosta.

Aika nopeasti mulle selvisi karu totuus = en löydä pinkkiä värikalvoa mistään, enkä oikeastaan omista edes valoa jolla olisin voinut sydämet heijastaa. Meikki sujui mielestäni ihan hyvin, ja olin lopputulokseen tyytyväinen.


No, kuvien toteutus oli aivan kaikkea muuta mitä odotin = kaikki kuvat olivat jokseenkin keskinkertaisia. Kaiken tämän lisäksi kesken kuvausten onnistuin hävittämään kaukolaukaisimeni (ja siis löysin sen 3 tuntia sen jälkeen meikkipöydän laatikosta kaiken rojun alta) joten luonnollisesti kuvaukset loppuivat siihen.

Löin ottamani kuvat lightroomiin toivoen parasta ja peläten pahinta = kaikki kuvat ovat roskaa ja koko meikki menee hukkaan. Löysin vähäisestä määrästä kuvia kuitenkin muutaman, jotka olivat mielestäni ihan onnistuneita. Niihin heitin perinteisesti mun presetin, ja ne oli sillä oikeastaan valmiita! Näissäkin kuvissa käytetyt presetit ovat ladattavissa ilmaiseksi mun blogin etusivulta!

Tänään oli taas muistutus siitä, että kotiolosuhteissa omien taitteellisten visioiden toteuttaminen saattaa olla jokseenkin hankalaa, ehkä jossain vaiheessa olisi aika sijoittaa kunnolliseen valaistukseen jotta kuvien otto sisätiloissa helpottuisi päivien hämärtyessä.


Kivaa viikonloppua kaikille,45 views0 comments

Recent Posts

See All